Going home..

Jahopp. Da var denna resa over... Vi har just varit borta pa MBK och kakat middag och shoppat det sista, nu ska vi till supermarket och handla lite fardkost, sen hamta bagaget pa hotellet och darefter satta oss i en taxi och aka till flygplatsen. Jag vill inte aka hem. Visserligen kanns det som om vi ar klara med Bangkok. Och pa ett satt ska det bli skont att komma hem och in i vardagen igen. Saknar faktiskt tom jobbet litegrann.. Eller mina goa jobbarkompisar iaf. Sa nu sager jag byebye Thailand. Nasta gang vi hors ar jag hemma i Sverige igen. (planet lyfter vid tolv inatt thaitid, gar allt som det ska landar vi pa svensk mark vid tio imorgonbitti....). Tack for att ni hangt med oss! :)


for ett par dagar sen, provar lite nya klader:)


Kommentarer
Postat av: Wiwi

riktigt skojs när man shoppar sånt som är underbart o som verkligen kommer användas!!.... starbucks är ett sånt ställe som ja skulle kunna bo på! Ska försöka skaffa starbucks termosen... om inte annat finns alltid arlanda... finns vid gate 5... snacka om minne! Haha

2010-03-08 @ 12:24:28
URL: http://wiwis.blogg.se/
Postat av: Wiwi

neeeh bor ju i varberg själv så det är landvetter som gäller..

men de är alltid nån kompis som ska därom... ;)neeeh testade inte den, men det kurra till i magen så den är säkert MJUM!

2010-03-08 @ 12:28:58
URL: http://wiwis.blogg.se/
Postat av: Lotta

Gud vad mysigt det måste ha varit och varit borta i hela 5 veckor!! Vilken resa! Hur mycket pengar gick det åt? Hur mycket fickpengar hade ni med er? Det blev ju en hel del shopping! Hoppas flygresan gick bra och att ni inte har blivit allt för chockade över att snön ligger kvar!

2010-03-09 @ 00:06:39
URL: http://blondiielotta.blogg.se/
Postat av: Your Dream Closet

idag är det iallafall blå himmel och sol i sverige så hoppas ni kommer hem till det fina vädret så ni inte blir alltöfr deprimerade :)

2010-03-09 @ 09:37:22
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0