Fragor och svar

Fick nagra fragor fran en lasare som jag tankte svara pa..

Hej Hanna! Ser ut som om ni har det toppen! Har bara några frågor som jag undrar över!? Felicia, pratar hon svenska? Uppfostrar de henne till tvåspråkig? Tycker det är så coolt och har tänkt på det varje gång jag tittat in här. Hur länge har din bror bot i T? Vad jobbar han som? Ja, det skulle vara kul om du kunde svara på det i ett inlägg eller så! Ha en fortsatt trevlig resa!

Hej C!
Felicia pratar bade svenska och thailandska. Mest thai saklart da det ar det hon hor dagarna i anda. Men hon vet precis vilka hon kan prata thai med och vilka hon maste prata svenska med. Min bror pratar flytande thai men han forsoker prata pa svenska med Felicia for det mesta.
Johan har bott i Thailand i ca 10 ar, sen har han akt mkt fram och tillbaka langre an sa, men oavbrutet eller hur man sager, i tio ar.
Just nu jobbar han inte alls, han slutade pa sitt forra jobb for nagra dagar sen, i helgen flyttar hela familjen till Hua Hin och da kommer han borja jobba pa ett stort mobelforetag som saljchef eller nat sant...
Hoppas du ar nojd med svaren:)


jens, jag och felicia forsta kvallen. slitna och trotta efter en lang flygresa..


Kommentarer
Postat av: Ulla

Du kommer väl ihåg att hälsa till Johan från Joels mamma Ulla. Det var Skeden vi jobbade tillsammans.

2010-02-05 @ 17:32:14
Postat av: Camilla

Nu har jag precis tagit igen mig lite och jag hoppas du får det helt fantastiskt. Underbar semester du har att se fram emot ... gullig flickaSer fram emot att följa dig sushine.

2010-02-05 @ 19:58:21
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Sabina

Vad stor hon har blivit!!! wow =) o så söt...njut av resan- kram

2010-02-05 @ 23:30:14
Postat av: Bodil

Gud vad hon är söt!!

2010-02-06 @ 14:30:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0