Trött! (+ vinnaren av satc-filmen)

Fy fan vad jag städat idag! Jag har verkligen hållt på heeeeeeeeela dagen (och än är jag inte klar). Kommer det ingen unge nu kommer den aldrig komma, den saken är säker. Nu har jag just våttorkat alla golv, och måste vänta tills det torkat innan jag kan fortsätta. Känns som om jag skulle kunna somna ståendes, så ikväll är det nog jag som somnar i soffan:) Vanligtvis är det Jens grej.
Tror jag måste ge mig ut på en promenad sen med, skulle nog behöva lite frisk luft efter den här dagen. Sen ska jag ta en lång dusch och lägga mig i soffan och inte röra mig ur fläcken på hela kvällen, så det så. Åh nu såg jag den här bilden på datorn, gud vad sugen jag blev på bumlingar! En påse såna skulle jag gärna haft som sällskap ikväll.. Undrar om dom har på Ica....?

Update: Har dragit vinnaren i SATC-tävlingen. Grattis Sofia! Maila mig din adress så skickar jag filmen till dig:)Kommentarer
Postat av: Liza |Gravid v40+2|

OoOoO I löööve Bumlingar. Har massa godis hemma men just nu vill jag bara ha bumlingar HaHa!

Har du en tid hos BM den 27:e så kommer dom antagligen ha en tid redo för dig till special mödravården. Men som du sa, har man varit gravid i över 9 månader så kan man hålla in ett par dagar till så Bebis kommer 2011. Våran tur kommer de är jag säker på :)

2010-12-20 @ 17:36:51
URL: http://lizagood.blogg.se/
Postat av: Tina 22 år - gravid vecka 32

Dom är goda men dom är så stora! Jag skulle vilja att dom var hälften så stora kanske ^^

2010-12-20 @ 18:18:26
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag vill inte ens tänka på hur jag kommer att känna om jag går två veckor över tiden! Haha ;-) Envisa ungar vi har båda två, nu får dom fanimej komma ut!

2010-12-20 @ 19:09:08
URL: http://sooulweeeper.blogg.se/
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Jo, vi pratade lite om det men det ondaste sitter som på fel ställe för att jag ska bli riktigt hjälpt av den.. tens är vi inne på nu alltså så du hänger med vad jag svarar på :)Förstår att det börjar kännas jobbigt för dig, speciellt psykiskt kan jag tänka. Men bra att du försöker hålla igång och få dagararna att gå!!Och sådana där godisar är ju så goda men såå beroendeframkallande, haha :)

2010-12-20 @ 19:39:44
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mums mums va gott de ser ut : - ) En av mina favvis godisar som du har i påsen din!Ungen kommer att komma ut! Men jag förstår att du verkligen vill NUU efter all längtan & väntan ; - )Kramis & ha en skön kväll i soffan

2010-12-20 @ 19:59:56
Postat av: Emma

Det var jag som lämnade förra inlägget : - )

2010-12-20 @ 20:00:29
URL: http://jemsi.blogg.se/
Postat av: sofia

åh bumlingar är så gott, men får alltid sår i gommen efter typ två... haha förresten, när det stod sofia jag bara "yes", sen klickade jag å bara "nej", bättre lycka till mig nästa gång :)

2010-12-20 @ 20:02:09
URL: http://ekstromsofia.blogg.se/
Postat av: Filosofia

Oj, inte visste jag att satt och lurade brevid mig ändå :) Tack så hemskt mycket!

2010-12-20 @ 22:49:16
URL: http://filosofiag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0