Mina första år

Kommer ni ihåg boken Mitt första år som mamma/pappa som jag köpte för ett tag sen? När jag visade den ville ni även ha tips på första boken för bebisen, och jag lovade att tipsa om jag hittade någon bra. Och nu tror jag att jag gjort det! Denna köpte jag för några dagar sen och den finns nog i alla bokhandlar, och säkert på nätet också.
Det är alltså en bok som handlar om bebisens första år. Man fyller i alltifrån hur mamma och pappa träffades, info om förlossningen vad för musik som spelades på radio till bebisens första leende, första steg osv, vad bebisen tycker om för mat, längd och vikt vid olika åldrar, första julen, födelsedagar osv. Helt enkelt sånt som man vill komma ihåg, och kunna kolla tillbaka på.
En sån här tipsar jag er alla gravida att köpa! Även om man tror att man ska komma ihåg såna saker så lär man ju glömma, även kul att kunna kolla tillbaka på när det kommer syskon. Denna ska fyllas i flitigt när bebis är född!


Kommentarer
Postat av: Frida

haha ja ellerhur!? Nejtack, då är jag hellre hemma och INTE blir sjuk.

2010-12-10 @ 15:52:55
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 36

Tack för påminelsen, en sån där bok måste vi köpa! :) Nu känner jag mig nästan helt pigg igen, precis som igår på dagen sen kom det ju tillbaka på kvällen igen. Det käns ju som om det borde hållit i sig om det var något allvarligt, men jag vet inte jag. Kommer det tillbaka inatt får jag nog åka till legevakten imorgon, eventuellt ta ett nytt samtal till förlossningsavdelningen och se vad de säger.

2010-12-10 @ 18:38:19
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0