Fjärde advent

Jag kommer ihåg att jag efter första advent fick en kommentar som löd ungefär: tänk när ni tänder fjärde ljuset, då har ni nog er bebis hos er... Men nejdå, bebis är envis och vill inte komma ut. Fast vet ni? Jag har slutat tjata, jag har förvarnat den om att inte är roligt att fylla år på julafton, och egentligen inte dagarna precis innan eller efter heller för den delen, så nu får den skylla sig själv. Eller så är den smart och stannar till januari. Det vet man aldrig.

Igår hade vi värsta fixardagen här hemma, nya Ikea-möblerna står på plats, tvn hänger på väggen och granen står i vardagsrummet. Dock inte klädd än, det ska vi göra i eftermiddag när det börjat skymma, mysigare så.
Förresten, glöm inte tävlingen om SATC-filmen, vi kör på hela dagen idag så drar jag vinnaren imorgon. Tävlar gör ni i inlägget HÄR!


Kommentarer
Postat av: My Beauty Secrets

absolut ! ska ut och kika på stan idag då ska jag kolla om de där kommit ut i butik eller inte :)för bebisens eget bästa gör den nog rätt i att stanna till januari, då jag själv vet hur de är att fylla år senast av alla på året, då man är senaste med körkort, krogen-insläpp och bolag ;) men för eran skulle hoppas jag att den kommer snarast för jag förstår att ni längtar :)

2010-12-19 @ 11:31:23
URL: http://mybeautysecrets.blogg.se/
Postat av: isa

fint:) visa granen och möblerna sen:D

2010-12-19 @ 12:16:09
Postat av: sara

du verkar & ser ut att må bra och va pigg trots att du är superduper-gravid allafall ;) skönt! tror den kommer i veckan jag :p

2010-12-19 @ 13:28:48
URL: http://lillahjaertat.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jag håller tummarna för att den stannar tills Januari! Att fylla år i slutet av december är inte alls kul...

2010-12-19 @ 17:30:42
URL: http://jennida.blogg.se/
Postat av: Alexandra

haha - jag gillar dina förmaningar till liten i magen ;) men jag håller nog med- januari är ju bättre! Nu kan den lika gärna vänta :)

2010-12-19 @ 19:46:42
URL: http://thesmalltowngirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0