1 december 2010

Godmorgon! Klockan är strax efter sex och jag har redan varit vaken... en timme? Vet inte riktigt vad klockan var när Jens gick upp men den var väl runt fem antar jag. Och vissa dagar har jag bara såå svårt att somna om efter att jag vaknat, oftast ligger jag och vrider på mig minst en timme innan jag äntligen kan somna igen men idag verkar det omöjligt. Så lika bra att gå upp!
Idag ska jag skriva en to do-list och hänga upp på kylen. Efter ca 1½ månad hemma har jag blivit så sjukt uttråkad så ni anar inte. Så nu ska jag skriva en lång lista på massa saker jag behöver göra och när jag har tråkigt ska jag kolla på listan och göra nåt utav det som står. Smart va? :) Men först frukost! Magen kurrar.

Kommentarer
Postat av: isa

smart att skriva en lista!:)

2010-12-01 @ 07:10:57
Postat av: michaela (gravid v34)

Du är inte ensam...jag vaknade också tidigt, när mannen min gick upp. Helt okej men dagarna blit ju så låååånga haha..

äntligen december va? månaden när det stora ska ske...så spännande så!

2010-12-01 @ 07:57:25
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Anna

Jag håller med. Visst kan det vara skönt att gå hemma och skrota men efter ett tag blir det riktigt tråkigt (fast jag tyckte det var värst i början).. Idag har jag varit hemma 10 veckor och börjar se "slutet". Sedan är det ett år till att gå hemma men då blir det lite annorlunda. :)

2010-12-01 @ 09:11:26
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oh jag vet, jag var också så uttråkad på slutet. Sa till alla jag hann träffa "nu är det nog sista gången", men jag hann ju träffa dem flera gånger till... Nu ville ju iaf Theo titta ut som beräknat, eller en dag tidigare tom och det var så skönt. Hur har du det med sammandragningar och sånt? Jag minns knappt, men jag vet att min slempropp gick först en vecka innan, men då hände inget... sen gick den igen dagen innan och då kände jag på mig... Sen på kvällen starta allt :)

2010-12-01 @ 09:19:07
URL: http://www.linasgodbitar.blogspot.com
Postat av: Frida

Jo det är säkert normalt, kanske kunde vara skönt om den avtog lite en stund som du säger ;) Känns som det spränger lite i skinnet ibland haha:)

2010-12-01 @ 10:01:19
URL: http://www.fridawesterberg.blogspot.com
Postat av: sandra

Listor är väldigt bra.

Jag har bf 31 december så det är ju exakt en månad kvar,tur att det är juletider.

Jag följer din resa med spänning

2010-12-01 @ 10:04:54
URL: http://repreptilia.blogg.se/
Postat av: Frida

Haha men nu satte du precis ord på hur jag känner! Typ öm runt naveln! :) Skönt att det går över då iaf!

2010-12-01 @ 11:12:25
URL: http://www.fridawesterberg.blogspot.com
Postat av: Cattis

sv: Ne det var ingen höjdare alls.. Vart så besviken då jag blivit så uppspelt när jag upptäckte den nya chokladen :P haha ja nu när det är så pass trångt i magen så blir allt så mycket tydligare, en fot pressas ut här och där, en rumpa som far tvärs över magen och huvudet som pressas neråt och framkallar en obehaglig känsla... :P

2010-12-01 @ 13:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0