Tack för tipsen!

Tack så hemskt mycket för alla tips angående tvättmedelshinkarna. Ni är så gulliga.. Och som många av er skrev fanns det såna på Bolagret! Köpte även en fin tvättbalja. Ska visa imorgon.
Nu sitter jag på spårvagnen hem, eller till båten rättare sagt. Har haft lite magknip till och från hela eftermiddagen och nu blev det lite värre. Ska hem och slänga mig i soffan och så får det bli en tidig kväll. Har iaf haft en jättebra dag, en shoppingtur som avslutades med en tre timmars fika och massa skvaller:)

Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten

Yes, det är gravidbyxor! tror de är nyinkomna för jag är där och springer titt som tätt, senast för några dagar sedan och då fanns de inte :)Angående sträckmärkena så hade jag önskat att det var helt ärftligt för mamma har inte ett enda sträckmärke efter att ha bärt fram 3 barn.. livet är allt bra orättvist alltså ;) hehe. Men idag köpte jag iallafall någonting på body shop som ska vara bra för huden. Även om det inte hjälper nått märkena så är det ju alltså bra att smörja in sig :)

2010-08-19 @ 20:52:05
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: Therese

härligt att du hittade dem! ang tvättmedlet ska det vara parfymfritt sen spelar flytande eller pulver inte någon roll. Men de kan få utslag och det är allergiframkallande med parfymer. Vi kör flytande för det löser sig bättre i de maskiner vi har. kram

2010-08-19 @ 21:12:25
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag har också haft magknip, eller små typ stickningar. Intalar mig själv att det inte är något men funderar ändå på att ringa barnmorskan, vill ju inte vara för pjoskig..

2010-08-19 @ 21:26:23
URL: http://jiovanna.blogg.se/
Postat av: Erika

hej! jag har en fråga jag funderat på förut, och nu då... Du skrev nån gång att det tog slut mellan dig och jens och att ni sen träffades igen och var nu kärare än nånsin. Var ni tillsammans för länge sen innan och stötte tillslut på varann igen? hur länge har ni vart ett par "totalt" ? :) lycka till med magen och det nya huset!

2010-08-19 @ 21:42:20
Postat av: Hanna svarar

Erika: Nja, du har nästan rätt! Vi var tillsammans ett tag, ett år eller så, insåg att det inte funkade, gjorde slut, men redan efter två veckor isär började vi ses igen, och allt blev superbra och är det fortfarande! Så det var inte mycket som krävdes.. I höst har vi varit tillsammans i fyra år.

2010-08-20 @ 08:53:24
URL: http://hannaz.se
Postat av: Erika

okej, det var inte längre än så.. skönt att ni hittade tillbaka till varann igen iaf :) ni är fina ihop tycker jag!

2010-08-20 @ 08:57:45
Postat av: Hanna svarar

Erika: Nope, det räckte för att inse att vi inte ville leva utan varann:) Haha vad klyschigt det lät men det var ju typ så.

Tack! :)

2010-08-20 @ 09:11:49
URL: http://hannaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0