Sovrum

Alltså jag har liksom totalt glömt av H&M Home. Var inne och kikade när det precis lanserats och jag kommer ihåg att jag inte blev jätteimponerad.
Sen var jag inne nu och kikade och dom har ju massor med fint! Gud jag vill ha allt! Som ni vet renoverar vi ju uppe på övervåningen nu, vårt sovum, hallen och min stora garderob:) Sovrummet vet vi precis hur det ska se ut, och inredningen och detaljer vill jag ha i romantisk stil. Ungefär lite som här nedan. Alla möbler och väggar osv kommer ju gå i vitt, så det är lätt att förnya helt med att bara byta ut detaljer. Men till en början vill jag nog ha lite i stil som det nedan. Eller kanske lite skärgårdsstil.. Vi hinner säkert ändra oss flera gånger innan det är klart! :) Men vitt och rosa är superfint ihop tycker jag. Och som sagt, detaljer kan man ju så enkelt byta ut.


Kommentarer
Postat av: Nina

HM Home har helt underbara saker. Vill beställa lite, men har svårt att bestämma mig. Då det lägenhetsletas för fullt känns det enklare att vänta, men sugen blir man :)Hoppas du har en toppen helg!

2010-08-28 @ 20:41:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0