Söndag

Jag har inte sovit tills nu om ni tror det. Nejdå, vi har varit inne hos Jonas hela förmiddagen, käkat frukost, käkat godis och kollat på alla Idol-repriser. Nu är vi hemma igen.
Gårkvällen var riktigt lyckad, hade jättekul! Vi hamnade på Lounge, asmkt folk var det.. Löningslördag ni vet. Men det var som sagt himla trevligt. Lyckades inte knäppa så många kort, men här är några!

Kommentarer
Postat av: Your Dream Closet ♡

nej har du jobbat på smultronstället? Guud de måste ju var värsta drömjobbet$ på sommaren? :D Jag skule behöva jobba där en sommar och mätta mitt glassbegär, tror det skulle vara bra haha :PJag hittade massa fint i både sörping och n orrköping, köpte endel till lägenheten som ska skruvas ihop och sätta upp, åh träligt.Har du gjort i helgen då?

2009-09-27 @ 16:10:17
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: Your Dream Closet ♡

Yes de har hon. Eller ja, LAuren har inte löshår i serien the Hills, men om man jämför hennes "lilla toffs" i The Hills med en hel del bilder från nutiden, så ser man stor skillnad på hennes kaluffs. Läste till och med i klick häromdagen att hon hade sagt att de värsta med att ställa upp som modell är allt löshår ;) Så jag anser endå att hon är väldigt naturlig.

2009-09-27 @ 16:11:32
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

Godmorgon :) Har du för dig något speciellt idag ?

2009-09-28 @ 09:20:47
URL: http://haidis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0