Dagens finger går till ZARA!

Okej att jag visste att ZARA har ett rätt dåligt rykte. Nu har jag själv varit med och deras sjukt dåliga service.
För ett par veckor sedan köpte Jens en jacka där. Efter att han använt den två gånger, vid korta tillfällen kan jag ju då tillägga, hade två knappar ramlat bort och en satt på en lös tråd. Vi gick tillbaka och ville att dom skulle fixa det, vilket dom lovade att göra, jackan skulle finnas att hämta i butik två dagar senare.
När jag då kommer för att hämta den var den inte klar. Dom väntade fortfarande på knappar från huvudkontoret. Nu, 13 dagar senare, har knapparna fortfarande inte kommit! Vi har varit väldigt tålmodiga men nu börjar jag bli riktigt irriterad. Ska det ta två veckor att sy dit två knappar? Jag jobbar själv i butik och vet att det aldrig nånsin ska ta så lång tid att åtgärda ett så pass litet "fel".
När jag pratade med dom igår och förklarade mitt missnöje fick jag bara ett otrevligt bemötande tillbaka, och ett svar på att hon inte vet hur länge till vi måste vänta?! Jag tycker detta är helt oacceptabelt och sämre service får man ju leta efter.
Nu ska jag snart åka ner till stan och hämta jackan och så får vi fixa detta på egen hand. Han vill ju gärna kunna använda den innan hösten är slut liksom.
Denna händelse är nu, tack vare och med hjälp av, min drivande chef :) anmält till ARN (allmänna reklamationsnämnden). Inte för att jag tror att dom kommer göra nåt åt ärendet, det är mest för att jävlas lite med ZARA och få dom att fatta att dom måste bemöta sina kunder på ett trevligare och proffsigare sätt.
Så, ett stort fu*k you till ZARA!


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Ja de är härligt att ses igen då :) Min ska iväg på party med killarna. Så de blir ju egentligen bara en kväll och dag jag är utan honom. Men ändå :) Jasså till Frida. Åh vad skoj. Vill också parta lite :)

2009-09-18 @ 09:43:06
URL: http://charlotte87.blogg.se/
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Ah, jag förstår, men du kan väl ha jkpg i åtanke om det nu skulle bli så att du kan komma hit ;) jadu, vår plan är förfest antingen hos mig (som en liten inflyttningsfest) och sen sedvanlig utgång och nattamat ;)

2009-09-18 @ 10:03:13
URL: http://tgif.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0