Den rosa månaden

Som sagt, 1 oktober idag. Och vad betyder det? Jo första dagen i den rosa månaden. Månaden då vi tänker lite extra mycket på just bröstcancer, kanske tom bidrar med en liten krona till forskning? En tjej som har tagit initiativet till en egen insamling är Beata, grymt tycker jag! Själv skänkte jag precis ett par hundra. Vill du också vara med och bidra? Gå in HÄR för att läsa mer om hur du gör. Varje liten krona är guld värd..


Kommentarer
Postat av: Your Dream Closet

Jag tävlade gymnastik och akrobatik i 10 år, tränade väl allt som allt i 15år. Jo de var så att jag slutade med tävlandet när jag började gymnasiet då det inte funkade att träna 3 timmar per dag 6 dagar i veckan... Så jag slutade med tävlandet då, och tränade mindre i veckorna.Var meningen att jag skulle börja igen efter gymnasiet, MEN jag gjorde en stor tabbe när jag var uppe i fjällen 06 då jag slet av muskelfäste och ledband i min vänstra arm.... Och ett avslitete muskelfäste får du i stort sett aldrig tillbka helt och hållet. och med tanke på att jag de 2 första åren knappt fick gå längre proemanader med den "avslitna" armen så gav jag upp de där efter många om och men.. Det har gått över 3år och min styrka i armen är fortfarande inte tillbaka som förut, så gymnastiken kan jag tyvärr glömma... Väldigt tråkigt tyvärr.Jaså du har med hållt på med gymnastik :) Ja gud de är hur kul som helst, hela mitt liv kretsade kring de där, älskade det. Så de är synd.

2009-10-01 @ 21:34:07
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: Your Dream Closet

Tycker den här månaden är helt underbar och det glädjer mig att de är october igen. I 3år irad har jag köpt en rosa almanacka och ett jätte snyggt rosa block från Kullbergs som kostar 2ookr styck, som säljs av börtstcancerfonden. Tycker de är bra att de säljer me roch mer grejor under denna månad.Sen älskar jag att de säljer massa "rosa" godis iår. För då har man en anledning att köpa godiset för att sponsra ;)

2009-10-01 @ 21:36:09
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: Your Dream Closet

visst är klackarna snygga :) Om du vill ha dem så finns de inne i alla storlekar igen, skickade ett mail till dme och kollade, d ehade bara inte hunnit ändra på hemsidan. Så nu hoppas jag baar de passar i storlek 37. Annars får jag byta.

2009-10-01 @ 21:41:43
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: anna - live my life.

Ja det var supersmarrigt :)Bra hanna! Alla borde skänka en liten slant, eller i alla fall köp ett band..

2009-10-01 @ 21:49:55
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: Simone

SV: Varsigod hjärtat ;)

2009-10-01 @ 23:06:01
URL: http://fattybom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0