Sjukstuga..

Jag är sjuk! :( Vaknade imorse med svinont i halsen och feber.. Skit. Det har jag varken tid eller lust med alltså. Jag tror dock det är min kropp som säger ifrån, har varit jäkligt mycket jobb på sistone, inte mycket ledigt och dom få dagar jag varit ledig har jag haft tusen saker inplanerade. Har varit så himla trött på sistone och somnat som en stock så fort jag lagt huvudet på kudden.
Så, idag ska jag bara vilavilavila, inte röra mig en tum mer än jag måste. Ska börja med att fixa en ny kopp te och sen krypa upp i soffan och kolla på Sex and the City.


såhär snygg är jag idag.. stor kofta är ett måste!


Kommentarer
Postat av: anna - live my life.

Aha, i see :) Det är nog snyggast! Jag tänker att förr eller senare så kommer det bli en repa och det är ju en telefon. Sen så tror jag att reporna yns mindre på vitt än svart. För på Jonas syns det direkt men inte på min.Usch då :( hoppas att du slipper ligga sjuk hela helgen. Jag är bättre och är på jobbet, tänkte att jag skulle stå ut en dag i alla fall. Hehe.. Det är så tråkigt att ligga hemma.

2009-11-06 @ 09:47:52
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Krya på dig!

2009-11-06 @ 10:08:24
URL: http://smultronros.webblogg.se/
Postat av: anna - live my life.

Hehe :) det är bra!

Jonas är alltid den som får styra upp sådana saker i våran familj, hehe. Jag är sämst på att prata till mig saker ;)Nej han har tappat stinget för idol :( han tyckte om det i början, men nu gillar han det inte längre.2009-11-06 @ 10:28:50
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: Ida

Stackars gumman !! krya på dig !! :)

2009-11-06 @ 14:24:10
URL: http://idamariass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0