U2

Den 31 juli kommer U2 till Sverige. Och jag har fått det hedersfyllda uppdraget att försöka få tag i biljetter till brorsan, då han är i Thailand o inte kan fixa det själv. Jag är helt nervös nu, haha. Känns som om det kan gå åt helvete. Bli inte ledsen på mig då... Jag ska göra mitt bästa. Bänkad framför dator o med en telefonlur i örat. Så det så.
Funderar på vad jag ska göra medan jag väntar på att klockan ska bli biljettsläpp. Kanske gå ner till gymmet o springa av mig lite nervositet? Det var en bra idé.

Update: Efter 2½ timmes väntan i kö så fick jag tag på biljetter! Yey! Tog två extra till mig o Jens också, när jag ändå var på g! :)


Kommentarer
Postat av: marre

dom kommer nog till dig ska du se ;)

jag längtar efter att mina klänningar ska komma! fick mail igår om att dom är skickade =)

det känns som julafton när man beställt grejjer ju! haha...

2009-03-13 @ 08:28:53
URL: http://mariiiaz.blogg.se/
Postat av: anna - live my life.

Godmorgon :)Det är bra att han handlar på sig, heh ;) så kan du välja och vraka sen.Min dag var bra igår :) umgicks med familjen. Hade det allmänt mys. Hur var din dag? Förutom att du var trött efter långt pass.Ja, jag väntar med spänning på att få den vackra skapelsen!

2009-03-13 @ 08:36:28
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: anna - live my life.

Ja, men får vara glad att man har jobb i dom här tiderna :)Hehe, ingen fara. Får se den när jag får se den :) Kanske blir på din dag då du lägger ut en dagens :PJobbar du i helgen?

2009-03-13 @ 10:34:08
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: Ida

ledig idag? kan jag komma o hämta dansmattan? om vi fick låna den? & är du med imorn? :) puss

2009-03-13 @ 10:51:12
URL: http://idamanson.blogg.se/
Postat av: anna - live my life.

Oj, det var länge :) Men du är snäll mot din bror som gör det. Vart det några bra platser då?Det låter som riktigt bra pengar för Thailandskontot, ob och hela faderutten ;)

2009-03-13 @ 12:07:07
URL: http://bonta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0